Mesec oblikovanja, dizajn v mestu in zavese

23. oktobra se prične težko pričakovani Mesec oblikovanja 2008. Program je pester in zanimiv.

Nagrade, ki bodo podeljene na otvoritvi 23. oktobra na ljubljanskem gradu bodo namenjene oblikovalcu leta, interierju leta, zgodbi o uspehu ter brezčasnim in perspektivnim.

Konferenca z aktualnim naslovom Izkustvo, ki prodaja se bo odvijala 23. in 24. oktobra. Petnajst mednarodno uveljavljenih strokovnjakov bo skušalo pojasniti, kaj doživljamo, ko kupujemo in kaj vse nam skušajo prodati, ko iščemo nova doživetja.

Bazar, 23. in 24. oktobra, tudi na ljubljanskem gradu bo ponudil interaktivni prostor za predstavitev 30 oblikovalcev, predstavnikov oblikovalskega potenciala regije.

Fashion 4 sta dva dogodka, oba 24. oktobra: Oblikuj svoj svet in Cirkus. Prvi bo ob 10. uri na ploščadi Ajdovščina namenjen mimoidočim, drugi ob 21. na gradu, z vabili.

V naslednjem tednu, po 27. oktobru, pa se začnejo odvijati tudi dogodki z naslovom Dizajn v mestu. Glede na to, da je dogodek oblikovalskega značaja, je program nemogoče nepregledno oblikovan. Še posebej za Dizajn v mestu. Za razstave ni večjega problema, ker pač trajajo nekoliko dlje. So pa tudi dogodki, ki bodo le na določen dan v nekem časovnem intervalu. Zato si je potrebno program ogledati kar natančno in si zapisati: kaj in kdaj. Zato ne spreglejte naslednjega dogodka, ki obeta nekaj svežega in novega, ki je med drugim tudi tema našega zanimanja: zaves.

Veselim se predstavitve sestavljivih zaves in interiernega tekstila oblikovalke Mojce Makuc v sredo, 29. oktobra ob 20. uri v salonu Id:doma, Slovenska cesta 9. Za pokušino ena slika.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s